info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Valberedningens förslag till styrelse i DGC One AB inför årsstämman 2012

Björn Giertz har efter 15 år som styrelseordförande begärt att få avgå som ordförande i bolaget men kvarstår som ledamot. Johan Unger föreslås till ny ordförande. Benny Wahlqvist och Maria Åkrans står ej till förfogande för omval.  

Till ny ledamot i styrelsen föreslås Crister Stjernfelt. Crister är född 1943 och har bland annat erfarenhet från olika ledande positioner i WM-data. Crister ansvarade för uppbyggnaden av WM-datas programvaruverksamhet under 1980-talet och ingick från 1990 i koncernledningen med ansvar för marknadsföring och försäljning samt all verksamhet utanför Sverige. Crister var vd och koncernchef från 2001 till 2006, då WM-data såldes till brittiska Logica. Crister fortsatte som medlem av koncernledningen i Logica samt Executive Director i styrelsen för Logica fram till pension 2010. Crister har i dag styrelseuppdrag i Ortivus AB (ordförande), Digital Route AB, Oryx Simulations AB och Vitec Software Group AB.

För mer information, kontakta:
Björn Giertz, Valberedningens ordförande DGC One AB, +46 70 757 72 23
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster i ett eget rikstäckande nät till kunder som har verksamhet på många platser. DGC grundades 1987 och DGC:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 28 mars 2012, klockan 15.10.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com