info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Varsego förlänger avtalet med DGC

Varsego, med 30 lagerpunkter över Sverige och som arbetar med varumärken som GB Glace, Red Bull och Vitamin Well med flera, har tecknat ett nytt avtal med DGC Bradata. DGC Bradata levererar drift av den centrala klientmiljön för samtliga grossister i Sverige, drift av order- och lagersystem samt av handterminaler i alla lastbilar. Varsego köper hela IT-miljön som en tjänst, det vill säga att DGC Bradata tar ett fullt funktionsansvar och ansvarar för support på hela lösningen.

– Vår IT-miljö utgör kärnan i ett komplicerat logistiksystem som i slutändan går ut på att kunna leverera frysta varor till våra kunder i rätt tid på ett optimalt sätt. I vår verksamhet är det därför särskilt viktigt att arbeta tillsammans med pålitliga partners och därför har vi förlängt avtalet med DGC Bradata, säger Robert Ejermark, ekonomichef på Varsego.

– Varsego är en betydelsefull kund och jag är mycket nöjd över att avtalet förlängs. Vi har samarbetat under flera år och nu kan vi tillsammans fortsätta att utveckla lösningen under en ny avtalsperiod, säger Peter Nilsson, vd på DGC Bradata.

För mer information, kontakta:
Peter Nilsson, vd DGC Bradata AB, telefon: +46 19 764 2205, e-post: peter.nilsson@bradata.com.
Jakob Tapper, informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, e-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonitjänster till den svenska företagsmarknaden och offentliga förvaltningar i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987 och DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se (http://www.dgc.se/).

DGC Bradata erbjuder drift och tekniska konsulttjänster. För mer information om DGC Bradata, se www.dgcbradata.se (http://www.dgcbradata.se/).

Informationen lämnades för offentliggörande den 16 augusti 2011, klockan 08.30.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com