info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Veolia

veolia

DGC:s leverans till Veolia

DGC är Veolia Nordics primära leverantör av IT-drifttjänster. Till Veolia Nordic levererar DGC en georedundant infrastrukturplattform som omfattar datahallstjänster, kapacitetstjänster, nätverkstjänster och komplex IT-drift. DGC tar ett helhetsansvar för plattformens funktionalitet och tillgänglighet 24/7/365. Driftåtagandet avser drift, förvaltning och support av operativsystem, databaser och applikationer.

Om Veolia

Veolia är en världsledande aktör inom optimerad resurshantering. Med 163 000 anställda världen över utformar och tillhandahåller Veolia lösningar inom energi, vatten och avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Verksamheten utgår ifrån 70 olika kontor i Sverige, Norge och Finland.