info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

Vi-butikerna förlänger sitt samarbete med DGC

DGC har varit Vi-butikernas leverantör av datakommunikation sedan 2002 och nu står det klart att DGC får förnyat förtroende i ytterligare 36 månader. DGC skall fortsätta att leverera en IP-VPN-lösning till drygt 80 butiker. Lösningen innehåller även fasta accesser till Vi-butikernas betalkortspartners.

– Att förlänga avtalet med DGC känns riktigt bra. Vi har mycket positiva erfarenheter av DGCs höga servicegrad och ser nu fram emot att ytterligare kunna effektivisera och utveckla tjänsterna i butiksnätverket, säger Stephan Hamilton, tf IT-chef på Vi-butikerna.

– Självklart är jag glad över att vi får fortsatt förtroende av Vi-butikerna som varit en betydelsefull kund för DGC under lång tid. Vi-butikerna var en av de första och banbrytande leveranserna som vi gjorde till butikshandeln, ett segment där vi idag är marknadsledande. Att vi får förnyat förtroende visar också att vi lever upp till våra kvalitetslöften och tar hand om våra kunder på ett bra sätt, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 90 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om Vi-butikerna
Vi-butikerna är en ekonomisk förening som ägs av fria handlare i Sverige, där lejonparten av butikerna finns i Storstockholmsområdet. Vi-butikernas butiksomsättning är närmare 6 miljarder, fördelat över närmare 80 butiker.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 21 april 2009, kl. 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com