info icon

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att surfa vidare på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies. Läs mer

ok button

YIT utökar sitt samarbete med DGC

I en ny upphandling har DGC fått utökat och förlängt förtroende av YIT som är ledande i Sverige inom installationstjänster. DGC har under flera år levererat en IP-VPN-lösning till drygt hälften av YIT´s verksamhetsställen i Sverige. I och med det nya avtalet kommer samtliga verksamhetsställen i Sverige att ingå i lösningen, totalt cirka 120 stycken. Avtalet sträcker sig över två år och beräknas vara värt cirka 3 mkr.

– I vår utvärdering avseende teknisk infrastruktur, SLA, pris och lyhördhet så är DGC den leverantör som bäst lever upp till våra behov och krav, säger Pär-Inge Annerskog, Director, Relationship Management, YIT Group IT.

– Att befintliga kunder utökar och förlänger sitt samarbete med oss är ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders förväntningar. Självklart är jag mycket glad över att YIT blir en större kund och att vi får ansvar för hela den svenska lösningen, säger Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD för DGC.

För mer information kontakta:
Mattias Wiklund, Försäljningschef och vice VD DGC One AB, telefon: +46 8 506 50216 eller +46 70 626 28 01, E-post: mattias.wiklund@dgc.se

Jakob Tapper, Informationsansvarig DGC One AB, telefon: +46 8 506 50218 eller +46 739 81 63 33, E-post: jakob.tapper@dgc.se

Om DGC
DGC är en nätoperatör som utvecklar och säljer datakommunikations-, drift- och telefonilösningar till den svenska företagsmarknaden i ett eget rikstäckande nät. DGC grundades 1987, har cirka 100 anställda och omsatte under år 2008 238 mkr med god lönsamhet. DGCs aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm. För mer information om DGC, se www.dgc.se.

Om YIT
YIT är ledande i Sverige inom installationstjänster och erbjuder ett komplett utbud inom tekniska installationer, drift och underhåll och facilities management. YIT-koncernen är verksam i de Nordiska länderna, Baltikum, Ryssland och Centraleruropa, har över 25 000 anställda och omsätter 3,9 miljarder Euro. För mer information om YIT, se www.yit.se.

Informationen är sådan som DGC ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lag om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 15 september 2009, klockan 08.00.


Denna information skickades av Cision http://newsroom.cision.com